Voorstel accommodatiebeleid aangenomen

Het raadsvoorstel omtrent het accommodatiebeleid is donderdagavond tijdens de raadsvergadering aangenomen. Het voorstel zorgde opnieuw voor discussie.

Splitsen
De partijen BRUG-M, KIJK!!! en het CDA wilden het voorstel splitsen in aparte delen; aan de ene kant de tennisaccommodaties en aan de andere kant de Auw Kerk en gemeenschapshuizen. De coalitiepartijen waren het hier niet mee eens en bleven bij het oorspronkelijk voorstel, ingediend door wethouder van Rijswijk.

Kanttekening BRUG-M
BRUG-M heeft uiteindelijk tegen het accommodatievoorstel gestemd met de kanttekening” dat zij wel voor het voorstel omtrent de tennisclubs zijn, maar tegen het voorstel van de Auw kerk en gemeenschapshuizen zoals dit nu ter tafel ligt”.

Lees vorig bericht

Carnavalsmiddag in Beukeloord

Lees volgend bericht

LOKO verkleedpartij in etalages Meerssen