Top 111 neemt slecht weer maatregelen

Nadat de twee vorige edities van de Top 111 geteisterd werden door slecht weer heeft de organisatie maatregelen getroffen om beter bestand te zijn tegen slecht weer. In eerste instantie hoopt de organisatie dat het weer goed zal zijn. 

Extra tenten
Zo worden er op de markt extra tenten geplaatst van waaruit het publiek zicht heeft op het podium. Ook heeft de Top 111 meer sponsoren weten binnen te halen om een buffer op te bouwen naar de komende edities van de Top 111. Daarnaast is er een slecht weer verzekeringen afgesloten om slecht weer calamiteiten te kunnen opvangen.

11de editie
De komende editie is de 11de en tevens jubileumeditie. Marcel Smeets kijkt terug op de start 10 jaar geleden. Nadat hij en Luc Volders het idee opperde om artiesten op de markt te laten optreden op de dinsdag van carnaval. 11 jaar geleden was de carnavalsdinsdag in Meerssen op sterven na dood. Nu 11 jaar later staan er artiesten vanuit de hele provincie op het podium waaronder de winnaar van het LVK dit jaar, Spik en Span en acht andere LVK finalisten.

Lees vorig bericht

RKUVC en SV Meerssen winnen

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 4 februari 2018: Harde woorden van wethouder Cortenraede – Gemeenteraad unaniem akkoord om zwembad – Accommodatiebeleid aangenomen