VVD over ontslag Cortenraede ‘er werd mij blind vertrouwen gevraagd’

Fractievoorzitter van de VVD, René van Beekum, kan zich niet vinden in het geschetste beeld van oud-wethouder Cortenraede. Ook het bestuur van de VVD staat achter de uitspraak van René van Beekum.

Voorstel accommodatiebeleid door Cortenraede
Op het moment dat er besluitvorming moest plaatsvinden rondom het accommodatiebeleid had de VVD het voorstel nog helemaal niet gezien. Dit is ook de reden waarom de VVD de wethouder heeft teruggefloten. “Er werd mij blind vertrouwen gevraagd om iets wat ik totaal niet gezien heb”, aldus van Beekum. Verder geeft hij aan dat hij zeker niet mee gaat in stukken die hij niet gezien heeft, ook niet van zijn eigen wethouder.

Tennisbanen
Cortenraede wilde de stukken rondom het accommodatiebeleid, met daarin ook het voorstel voor de tennisbanen, voorleggen aan het college, waarna ze naar de gemeenteraad konden. De VVD wilde niet dat de wethouder een voorstel zou voorleggen wat de eigen partij nog niet gezien had. Het niet behandelen van het stuk was voor Cortenraede de druppel die de emmer deed overlopen.

 

Lees vorig bericht

Uitgelicht – Carnaval

Lees volgend bericht

Werkzaamheden hoeve Klinkenberg op schema