Carnaval 2018 met De Haverzekskes

De afgelopen weken waren voor Prins Tim, Prinses Hanne, Adjudant Maud en de Raad van Elf al één groot feest. De bezoekjes aan De Geulmennekes en Koeleköpkes, carnaval bij Scouting Bunde, vv Bunde en HV Meerssen, de eigen Pap, Mam en Poetemiddag, een radio-interview bij Meer/fm, maar ook al die andere activiteiten waar ze te gast waren… het was steeds weer top. Het carnavalsweekend laat nu niet meer lang op zich wachten en de Haverzekskes uit Bunde zijn er helemaal klaar voor! 

Op zaterdag 10 februari is van 19.00 tot 20.00 uur de receptie voor Prins Tim, Prinses Hanne, Adjudant Maud en de gehele Raad van Elf (dit jaar maar liefst 13 kinderen!). Aansluitend zal een bekende Bundenaar carnaval 2018 officieel openen met het oplaten van het Avermenneke. Dit gaat ongetwijfeld weer gepaard met veel ballonnen en confetti! DJ Fer van Stage Sound Entertainment zorgt met sjieke muziek voor een onvergetelijke avond.

Carnavalszondag 11 februari opent de Auw Kèrk om 14.30 uur haar deuren voor de traditionele “Bonte Störrem” met DJ Fer. Uiteraard ontbreken de kinderbar en de knutselhoek voor de allerkleinsten niet. Daarnaast laten de talenten van Bunde zien wat ze in huis hebben tijdens “Bung’s got talent”.

Op maandag 12 februari trekt de optocht weer door de straten van Bunde. Het Jeugdprinsenpaar, de Adjudant en de Raad van Elf hebben al laten weten dat ze er bovenop de carnavalswagen een groot feest van gaan maken!

Op carnavalsdinsdag 13 februari gaan alle remmen nog een laatste keer los tijdens het “Traone mèt tuute bal” (van 15.30-20.00 uur). Het is een middag met een lach en een traan want na uren hossen en springen op muziek van huis-DJ Fer komt ‘s avonds, met het aflaten van het Avermenneke, een einde aan het carnavalsseizoen.

De Haverzekskes gaan er samen met alle carnavalsvierders van Bunde een onvergetelijk weekend van maken! U bent uiteraard van harte welkom om mee te feesten. Alle activiteiten vinden plaats in Gemeenschapshuis “De Auw Kèrk” in Bunde en zijn gratis toegankelijk voor jong en oud. Prins Tim, Prinses Hanne, Adjudant Maud, de Raad van Elf en het bestuur van De Haverzekskes wensen iedereen een fantastische carnaval toe. Bung Alaaf!

Lees vorig bericht

Prinsentreffen voor de derde keer gehouden

Lees volgend bericht

Rabo Top 111 aller tieje in Meerssen live op TV