Werkzaamheden hoeve Klinkenberg op schema

Het hoogste punt van Hoeve Klinkenberg is bereikt. Onder grote belangstelling is dit dinsdag 6 februari gevierd. Gedeputeerde van de provincie Limburg, Hubert Mackus en wethouder Guido Houben waren hierbij aanwezig.

Werkzaamheden op schema
Volgens de initiatiefneemster, Inge Lemmens, liggen de werkzaamheden op schema. Er gaat zo snel mogelijk een begin gemaakt worden met de herbouw van het aangrenzende woonhuis. Men hoopt eind 2018 klaar te zijn met fase 1. Uiteindelijk gaan er 7 vakantiewoningen en een restaurant gebouwd worden.

Bouwcrisis

De plannen stammen intussen al van 2008. Door de crisis in de bouw, was het moeilijk om voldoende financiers te vinden. Dankzij een subsidie van de provincie en de gemeente kon er vorig jaar eindelijk gestart worden met de renovatie van hoeve Klinkenberg. Het ROC Leeuwenborgh is bij de bouwwerkzaamheden betrokken. Jongeren van het ROC doen er werkervaring op onder leiding van leermeesters.

Lees vorig bericht

VVD over ontslag Cortenraede ‘er werd mij blind vertrouwen gevraagd’

Lees volgend bericht

Prinsentreffen voor de derde keer gehouden