Quinn Warmerdam ontvangt oeuvremedaille Rabo Top 111

Op een volle markt in Meerssen is tijdens de elfde editie van de Rabo Top 111 de oeuvremedaille uitgereikt aan Quinn Warmerdam. Warmerdam was een van de leden van W-Dreej en toert nu samen met Christel van Rijn over de vasteloavespodia.

Bijdrage aan de Limburgse carnavalsmuziek
Warmerdam ontvangt de medaille omdat hij een grote steen bijdraagt aan de carnavalsmuziek in de hele provincie Limburg en daarbuiten. Hij begon al vroeg te componeren. Theij en Marij en de Kameraodjes brachten een aantal liedjes van Warmerdam. Ook schreef hij voor W-Dreej onder andere: Vandaag, Höf de glazer, Doot ’s Gek.  Daarnaast heeft hij voor diverse Limburgse artiesten halve en hele LVK  finale schlagers gecomponeerd. Warmerdam is voor de oeuvremedaille al voorgegaan door onder andere Guus Steijnen, Ben Erkens, Sef Diederen, Guus Smeets, Beppie Kraft, John Coenen en Leon Volders.

Bjorn en Mieke krijgen de Zenger 
Omdat 1000 sterre de eerste plaats haalde bij de Rabo Top 111 hebben Bjorn en Mieke het bijbehorende beeldje de Zenger in ontvangst mogen nemen. Dit gebeurde nadat twee jaren achter elkaar Spik & Span de eerste plaats bezette. Bjorn en Mieke reageerde verrast op het krijgen van het beeldje, alleen moeten ze het in 2019 komen terugbrengen.

Foto: Visionfotos.nl

Lees vorig bericht

Minister en provincie minachten de burgers rondom MAA

Lees volgend bericht

Dagwandeling Margraten