Potgrondactie 2018 op zaterdag 10 maart

De eerste pepernoten in de winkelschappen is vaak het eerste signaal dat de donkere maanden voor de boeg staan, de start van de Tour de France luidt het zomer- en vakantiegevoel en de Potgrondactie van Harmonie St. Caecilia Geulle is voor de bewoners van Geulle en ommeland het eerste concrete signaal dat het weer voorjaar wordt en u zich stiekem weer gaat verheugen op een voorjaarsdag met een windstille 22 graden, blauwe lucht en zon. Rustig zitten op uw terras met mooie frisse planten om u heen. 

Harmonie St. Caecilia helpt er aan mee om deze wens in vervulling te laten gaan, want ook dit jaar biedt ze kwalitatief zeer goede potgrond aan. Op zaterdag 10 maart vanaf 9.30 uur belt een groot aantal vrijwilligers van Harmonie St. Caecilia Geulle aan bij alle huizen in Geulle om deze kwaliteitspotgrond te verkopen. De prijs bedraagt slechts € 4,50 per zak van 50 liter.

Als u op zaterdag 10 maart niet thuis bent en u toch graag één of meerdere zakken potgrond wilt kopen, kunt u contact met ons opnemen. De contactpersonen hiervoor zijn de heer Wim Smeets telefoon 043-3648131 en de heer John Zeegers telefoon 043-3641935 of via secretariaat@harmoniegeulle.nl. De potgrond wordt dan op een ander tijdstip geleverd.

Lees vorig bericht

Goed voor Elkaar bijeenkomst Ulestraten

Lees volgend bericht

Nieuwe trainer Dave Bosch tekent contract