Hawfvaste Buuttematinee Bunde

Op zondag 11 maart 2018 vindt de tweede editie van het “Hawfvaste Buuttematinee” in Bunde plaats. Op zondagmiddag 11 maart komen een keur van Limburgse buuttereedners naar de “Auw Kérk” in Bunde. Het wordt een middag met de beste Limburgse buuttereedners, van noord tot zuid.

Buuttekampioenen zoals Ger Frenken en Piërre van Helden zullen acte de préséance geven. De vrouwelijke buuttereedner en tevens oud LVKA winnares Sylvia Ramakers zal met haar finale buut van 2018 op de bühne staan in Bunde. Har Daniëls zal met één van zijn wereldberoemde buutte ervoor zorgen dat de lachspieren weer getraind worden. Als klap op de vuurpijl staan de nummers 1 Bjorn Smits en nummer 2 Peter Vaassen, van het buuttekampioenschap 2018 in Bunde op de buhne. In totaal zullen 6 buutte live ten gehore gebracht worden. De middag staat onder muzikale begeleiding van de buuttekapel P’r Pleks.

De deuren van de auw Kérk gaan om 12.30 uur open en om 13.30 uur zal de eerste Buut van start gaan. Kaarten voor het “Hawfvaste Buutematinee” zijn te koop bij het postkantoor Cigo in Bunde. Er zijn nog enkele zitplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er nog kaarten voor staanplaatsen te koop. Wacht niet te lang want OP = OP.

Lees vorig bericht

Buurtnetwerk Rothem krijgt stimuleringsbedrag uit leefbaarheidsfonds

Lees volgend bericht

Taalcafé Meerssen vrijwilligersbijeenkomst