Start kaartverkoop Meziek Preuve

Wil jij je op zondag 25 maart al wandelend in Bunde laten verrassen door hapjes, drankjes en muziek, en dat op bijzondere verscholen plekken? Koop dan kaarten voor Meziek Preuve 2018. Het belooft weer een heerlijke dag vol verrassingen te worden. De wandeling (+ 5 km) start tussen 11.00 en 12.00 uur bij café-zaal de Vos aan de Vliegenstraat.

Aan de hand van een uitgebreide beschrijving ga je naar prachtige locaties in Bunde waar hapjes, drankjes en zeer verschillende soorten live muziek op jou wachten. Vanwege ons 10-jarig bestaan is er een éxtra locatie en een feestelijk tintje toegevoegd. Laat je verrassen. Meziek Preuve gaat onder alle weersomstandigheden door. Je kunt eventueel ook per fiets of auto naar de verschillende locaties.

Deelnamekaarten zijn van 26 februari tot en met 19 maart te koop bij postkantoor Senff/Cigo in Bunde en Cigo in Meerssen (volwassenen €12,50, kids <12 jaar €5, alles inbegrepen). Met de opbrengst hopen wij Harmonie en drumband St. Agnes een steuntje in de rug te geven. Schrijf je zo snel mogelijk in.

Lees vorig bericht

Taalcafé Meerssen vrijwilligersbijeenkomst

Lees volgend bericht

Hoeve Klinkenberg heeft haar hoogste punt bereikt