Taalcafé Meerssen vrijwilligersbijeenkomst

Lijkt het jou leuk om anderstaligen te helpen met het oefenen van het Nederlands? Kom dan ook naar de informatiebijeenkomst voor vrijwilligers op woensdag 21 februari in ontmoetingspunt De Ketel van 19 tot 21h. 

Op korte termijn start de gemeente met een Taalcafé en hiervoor zoekt zij nog gemotiveerde vrijwilligers. Tijdens de bijeenkomst krijgen vrijwilligers meer informatie en kunnen zij vragen stellen aan de organisatie.

Een Taalcafé is bedoeld om anderstaligen een kans te geven hun Nederlands te oefenen in een laagdrempelige en gezellige omgeving. Iedereen is welkom. Samen met vrijwilligers worden er gesprekken gehouden of spelletjes gespeeld. Soms kan er ook een thema behandeld worden. Omdat de Nederlandse taal centraal staat, wordt er alleen maar Nederlands gepraat.

Het taalcafé zal plaats gaan vinden op onderstaande tijden en locaties:
Ut Zaelke Bunde, dinsdagochtend 10-12h
Ontmoetingspunt De Ketel, woensdagavond 19-21h
Bibliotheek Meerssen, vrijdagmiddag 14-16h

Lees vorig bericht

Hawfvaste Buuttematinee Bunde

Lees volgend bericht

Start kaartverkoop Meziek Preuve