Boek zusters en route gepresenteerd

De Vrienden van Ave Maria hebben afgelopen woensdag het boek “Zusters en Route” gepresenteerd. Het boek beschrijft de geschiedenis van de Congregatie van Christus Verlosser in Nederland 1903-2017.  Deze Congregatie van Zusters staan aan de wieg van het huidige zorgcentrum Ave Maria. Het boek is geschreven door Antoine Jacobs.

Eerste exemplaar voor gouverneur
Het eerste exemplaar is door Paul Notten overhandigd aan Gouverneur Theo Bovens waarna zuster Gertrude, 102 jaar oud, het tweede exemplaar mocht ontvangen. De presentatie gebeurde onder het toeziend oog van de nog 12 in Geulle wonende zusters en Generaal Overste zuster Marie-Angele. Zij was speciaal voor deze gelegenheid overgekomen vanuit Frankrijk.

Presentatie boek Zuster en Route

Lees vorig bericht

Mantelzorgcompliment voor Jos Stroom

Lees volgend bericht

Informatie ochtend B.s. ondersteboven