Mantelzorgcompliment voor Jos Stroom

Jos Stroom ontving afgelopen woensdag het Mantelzorgcompliment uit handen van wethouder Berry van Rijswijk. Stroom ontvangt het compliment omdat hij sinds 2005 zijn moeder ondersteund met allerlei zaken. “Een luisterend oor, de boodschappen en ik ga altijd mee naar de huisarts of tandarts. Daarnaast verzorg ik de administratie, de was en de tuin”, aldus Jos Stroom. Als blijk van waardering ontving hij een aantal cadeaubonnen. Daarnaast is mevrouw Stroom door wethouder van Rijswijk verrast met een bos bloemen.

Een blijk van waardering 
Mantelzorgers zorgen vaak langdurig, belangeloos en vrijwillig, voor chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende familieleden, vrienden of kennissen. Als blijk van waardering heeft de gemeente Meerssen daarom het Mantelzorgcompliment in het leven geroepen. De gemeente heeft voor de inzet van een mantelzorger dit jaar 160 euro ter beschikking gesteld. Tevens ontvangt hij of zij éénmalig 40 euro aan bloemenbonnen. De gemeente roept mensen op om aan hun door te geven wie in aanmerking zou kunnen komen voor het Mantelzorgcompliment.

Lees vorig bericht

Hoeve Klinkenberg heeft haar hoogste punt bereikt

Lees volgend bericht

Boek zusters en route gepresenteerd