Onbeperkt Taxitoer deed Meerssen aan

De markt in Meerssen werd afgelopen donderdag bezocht door de Onbeperkt Taxitoer. Wethouder Berry van Rijswijk ontving de taxi en ging met de organisatoren en werkzoekende met een beperking in gesprek. De doelstelling van de Taxitoer is aandacht vragen voor het project Onbeperkt aan de Slag.

Voor mensen met een beperking 
Onbeperkt aan de Slag is voor iedereen die door diverse omstandigheden een zetje nodig heeft om aan werk te komen. Dit kan zijn door een lichamelijke beperking, chronische ziekte, psychische kwetsbaarheid of iets anders. Daarnaast maakt het niet uit of de werkzoekenden wel of geen uitkering heeft. Werkzoekenden konden plaats nemen in de taxi en door middel van het invullen van een formulier en een gesprek in de taxi werd er een profiel op maat gemaakt. Dit profiel helpt de werkzoekende om zich bij werkgevers te kunnen presenteren. Naast het ondersteunen van werkzoekenden organiseert Onbeperkt aan de Slag meet&greetbijeenkomsten. Op 14 maart vindt zo’n meet&greet plaats in het MVV stadion in Maastricht.

Onbeperkt Taxitoer bezoekt Meerssen

Lees vorig bericht

Kunstwerk Paul Beckers onthuld

Lees volgend bericht

Goed voor Elkaar bijeenkomst gehouden in Ulestraten