Half miljoen nodig voor opknappen Sint-martinuskerk

Er is dringend onderhoud en restauratie nodig aan de sint Martinuskerk in Geulle a/d maas. Er is nu een stichting opgericht met als doel het behoud van dit monument voor de toekomst te kunnen waarborgen. De renovatie voor de kerk gaat ongeveer 500.000 euro kosten.

Stichting voor behoud kerk
Op 21 april 2017 werd via een notariële akte de Stichting Behoud Sint Martinuskerk Geulle in het leven geroepen.

Belangrijkste punten
Een van de belangrijkste dingen die vervangen moeten worden is de verwarming. Deze functioneert niet meer goed en daardoor dreigen allerlei kunstwerken schade op te lopen. In de toren is een houten draagbalk aan ’t rotten, deze moet dringend vervangen worden.

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 25 februari 2018 : Half miljoen euro nodig voor Sint Martinuskerk – Renovatie zwembad Meerssen begonnen – Nieuw kunstwerk onthuld

Lees volgend bericht

Winst RVU en verlies VV Bunde