Jumbo in gemeente Meerssen duurder dan in de Randstad

De klanten van de Jumbo in Limburg en ook in de gemeente Meerssen betalen meer voor de producten dan in de Randstad.

Consumentenbond
De consumentenbond heeft becijferd dat Jumbo drie prijscategorieën gebruikt. Deze categorieën zijn laag, middel en hoog. In de gemeente Meerssen zijn de vestigingen ingedeeld in de categorie hoog. De Jumbo kijkt naar de supermarkten in de buurt die concurrent van hen zijn en passen de prijzen daarop aan. Zijn de prijzen in de andere supermarkten hoog dan is dat bij Jumbo ook zo. In de hele provincie Limburg zijn maar 5 Jumbo’s in de categorie laag. In de categorie middel is er geen supermarkt. De overige 43 vestigingen vallen onder de categorie hoog.

Lees vorig bericht

Wijkagenten houden inloopspreekuur in de Kollekamp

Lees volgend bericht

Rotondes Sint Josephstraat, Putsteeg en Hoolhuis worden aangepast