Meerssen het Wassenaar van het zuiden

Deze constatering komt op bij het zien van de gemiddelde woonlasten die door huizenbezitters in de gemeente Meerssen in 2018 betaald moeten worden. De vereniging Eigen Huis heeft de woonlasten voor 2018 per gemeente uitgezocht. De gemeente Meerssen is de duurste gemeente qua woonlasten van Limburg. De gemiddelde totale woonlasten die een huizenbezitter in 2018 gaat betalen is 1001 euro. In 2017 was dit gemiddeld 970 euro.

Omliggende gemeentes 
Een kijkje bij de omliggende gemeentes laat zien dat de woonlasten voor huizenbezitters een stuk lager zijn dan de gemeente Meerssen. Maastricht gemiddeld 736 euro, Valkenburg gemiddeld 882 euro, Beek gemiddeld 685 euro, Nuth gemiddeld 902 euro. De grotere plaatsen in zuid Limburg hebben ook lagere woonlasten dan de gemeente Meerssen. Heerlen gemiddeld 773 euro en Sittard-Geleen 729 euro.

Lees vorig bericht

Afsluiting van wegen

Lees volgend bericht

Toiletten in treinen Arriva niet in gebruik vanwege vorst