Wijkagenten houden inloopspreekuur in de Kollekamp

Het bestuur van de Kollekamp in Geulle is volop bezig om van gemeenschapshuis de Kollekamp een ontmoetingsplek voor Geulle te maken. Steeds meer activiteiten worden er georganiseerd. Zo gaan de wijkagenten van de gemeente Meerssen en Traject een gezamenlijk inloopspreekuur houden.

Kennismaking met de wijkagenten 
Het eerste inloopspreekuur wordt op woensdag 7 maart tussen 14.00 en 16.00 uur gehouden. Bezoekers kunnen kennismaken en een gesprek voeren  met de aanwezige wijkagenten. Tijdens het inloopspreekuur is het niet mogelijk om aangifte te doen.

Traject 
Ook isTraject die dag aanwezig. Traject is een welzijnsorganisatie voor Maastricht en omstreken en streeft naar een volwaardig leven voor de inwoners uit deze regio. Bezoekers kunnen bij de medewerkers van Traject terecht met uiteenlopende vragen. Sinds kort werken de medewerkers van Traject vanuit gemeenschapshuizen en andere buurtvoorzieningen. Zo ook in de gemeente Meerssen.

Andere locaties 
De wijkagenten houden al inloopspreekuren op dinsdag van 14.00-16.00 uur in de Ketel in Meerssen en op donderdag van 16.00-18.00 uur in zorgcentrum de Wilgenhof in Bunde.

Bron foto: Politie Heuvelland

Lees vorig bericht

Koude start van weerkundige lente

Lees volgend bericht

Jumbo in gemeente Meerssen duurder dan in de Randstad