Buurtbus 797 Gäöl e.o. zoekt vrijwilligers

De lente komt er aan en daarna de zomervakanties. Voor onze planning om de dienstroosters breed te kunnen blijven invullen is de buurtbusvereniging op zoek naar nieuwe vrijwilligers dames en heren buurtbuschauffeurs. U rijdt 4 uurtjes een vaste route tussen Meerssen en Beekdoor de week of op zaterdag.

Een gewoon rijbewijs, een proefrit met onze buurtbusinstructeur en een medische testje bij een huisarts en u mag rijden tot uw 75e levensjaar mits uw gezondheid voldoende in orde is om te mogen rijden. Dat weet u zelf het beste. Onze buurtbusvereniging organiseert door het jaar leuke“fun”-evenementen voor vrijwilligers en partners. Wij zijn een gezellige club van zo’n 25 personen momenteel.

Welkom als vrijwilliger of als passagier in de lente op onze buurtbus. Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid ook op de zaterdag als wij tussen 09.00 uur en 17.00 uur rijden naar de winkelcentra of treinaansluitingen. Maak er gebruik van en zeg het voor. Dus wees welkom op de buurtbus!

Contact:
Persoonlijk bericht of mail BuurtBusGeulle797@kpnmail.nl of bel 06 1360 7851

Lees vorig bericht

Lezing IVN Meerssen: Zorgpunten van onze hedendaagse leefstijl

Lees volgend bericht

Olleke Bolleke geopend in basisschool de Lindegaerd