Nieuws van de IVN Jeugdgroep

Op zaterdag  10 maart is er weer een aantrekkelijke Jeugdactiviteit: Op verkenning in de natuur bij de hut op Raar met medewerking van Susanne van de Berg en Jeugdleden. Let op! Om tijd te winnen  starten  wij  deze activiteit niet in de Proostenkelder, zoals in de Nieuwsbrief en het programma staat vermeldt,  maar op Raar 4 6231 RR om 9:30 uur. 

We beginnen met een opdrachtentocht en daarbij wordt het milieu niet vergeten! Na de pauze in de hut, natuurlijk met een hapje en een drankje,wordt de morgen verder ingevuld met natuurspelen. Wij zijn weer de hele morgen in de natuur! Blijf niet thuis maar kom mee naar buiten!

Een vriendelijk verzoek aan de ouders om de kinderen om 12.00 in Raar op  nummer 4 weer op te halen. Info: Jeanne Lam 043-3649012 thijslam@hetnet.nl  .Jeugdteamleden: Susanne van de Berg,Will Voncken, Leo Kurvers, Sjef Smeets en Jan de Veen. Meer informatie op de websites van IVN-Meerssen en IVN Ulestraten ivn.nl/afdeling/meerssen  ivn.nl/afdeling/ulestraten.

Lees vorig bericht

Weinig vertrouwen in gemeentepolitiek

Lees volgend bericht

Stadswandeling in Sittard