Olleke Bolleke geopend in basisschool de Lindegaerd

De peuterspeelzaal in Rothem is verhuist van de Koel naar de basisschool.  Daar zijn twee klaslokalen ingericht als peuterspeelzaal. Door deze verhuizing gaan de peuters al vanaf twee jaar naar hetzelfde gebouw waar ook de basisschoolkinderen verblijven.

Grote sleutel 
Wethouder Berry van Rijswijk opende Olleke Bolleke afgelopen woensdag. Voordat hij dit deed sprak mevrouw de La Roij haar waardering uit dat de leiding en ouders het voor elkaar hadden gekregen om zo snel te verhuizen naar het nieuwe onderkomen. Na dit compliment uitgedeeld te hebben werd door de wethouder eerst het Olleke Bolleke Reubesolleke gedaan waarna de peuterspeelzaal met een grote sleutel werd geopend.

Opening Olleke Bolleke Rothem

Lees vorig bericht

Buurtbus 797 Gäöl e.o. zoekt vrijwilligers

Lees volgend bericht

Amateurvoetbal komend weekend afgelast