Lijsttrekkersdebat op Meer Vandaag

Het is al bijna zover, de gemeenteraadsverkiezingen. Deze worden gehouden op woensdag 21 maart. Maar op wie kunt u nu het beste stemmen? Meer Vandaag gaat u hierbij helpen door het organiseren van een lijsttrekkers debat. Dit wordt zondag 11 maart uitgezonden.

Lijsttrekker Lokaal DNA afwezig
De lijsttrekkers van alle partijen zijn bij het debat aanwezig, behalve Björn Molling, de lijsttrekker van Lokaal DNA. Molling is verhinderd en wordt vervangen door huidig wethouder Guido Houben. Houben is nummer 3 op de verkiezingslijst van Lokaal DNA.

Het lijsttrekkersdebat is te zien vanaf zondag 11 maart om 08:00 uur en is tot dinsdag middernacht om de twee uur na Meer Actueel te zien.

Lees vorig bericht

Prins Gilbert schudt vele handen

Lees volgend bericht

Rijbewijs ingevorderd van bestuurder met teveel alcohol op