Expositie teken en schildersclub “ De Vrije Schilders “

Voor de 37e keer organiseren de leden van teken en schildersclub “ De Vrije Schilders “ uit Ulestraten hun jaarlijkse expositie. Op zaterdag 17 maart en zondag 18 maart nodigen de exposanten iedereen die geïnteresseerd is, om een groot aantal schilderijen en tekeningen van de leden te komen bezichtigen. Iedere cursist tekent of schildert in eigen stijl en techniek, waardoor een zeer gevarieerd aanbod van uitstekende kwaliteit aanwezig zal zijn. 

De expositie zal geopend worden door Willy Vossen, goudsmid en beeldend kunstenaar, woonachtig in Meerssen. De muzikale omlijsting is in handen van Combo 50/50. Tijdens de expositie is informatie en uitleg m.b.t. de komende cursus 2018/2019 aanwezig en zal door meerdere cursisten een praktische demonstratie worden gegeven.

De expositie vindt plaats in gemeenschapshuis d’n Huppel aan de Dorpsstraat 1 in Ulestraten en is geopend op zaterdag 18 maart van 17.00 tot 20.00 uur en zondag   19 maart van 11.00 tot 18.00 uur

Lees vorig bericht

Jeugdsolistenconcours 2018

Lees volgend bericht

Kom mee naar buiten