Pastoor Quequesana vertrekt naar Duitsland

In de vier parochiekerken wordt afscheid genomen van pastoor Quequesana. Het betreft hier de parochies in Ulestraten, Geulle, Waalsen en Bunde. Afgelopen weekend nam de pastoor al afscheid in Ulestraten, Waalsen en Bunde. Volgende week zondag gebeurt dit nog in Geulle.

Aartsbisdom Berlijn 
De pastoor gaat als missionaris in Prizwalk in het aartsbisdom Berlijn werken. Hij heeft per 1 maart eervol ontslag als pastoor van de Edith Stein clusterparochies gekregen. Op 12 maart vertrekt Pastoor Quequesana met de trein naar zijn nieuwe standplaats in Duitsland. De vier parochies worden voorlopig bediend door de paters Andreas en Mario en administratief ondersteund door pastoor Peter Schols van de parochie Maastricht-West.

Afscheid pastoor Ismael Quequesana

Lees vorig bericht

Ook winkelen in Meerssen duurder dan omgeving

Lees volgend bericht

Jeugdsolistenconcours 2018