Vrouwen ontfutselen beurs oudere vrouw

Nadat een oudere vrouw gepind had bij de Lidl in Meerssen en op weg ging om bij de Jumbo nog een paar boodschappen te doen, hebben twee vrouwen haar de beurs ontfutselt.

Glad door sneeuwval
De vrouw liep afgelopen zaterdag de Beekstraat op waarbij zij op een opdringerige manier werd aangesproken door twee vrouwen. Deze vrouwen zeiden tegen haar dat zij bang waren om te vallen omdat het glad was door de sneeuwval. Ondanks dat de oudere vrouw zei dat de vrouwen konden doorlopen, bleven zij hinderlijk naast en voor haar lopen en roepen dat ze bang waren om te vallen omdat het glad was. Toen de oudere vrouw bij de Jumbo boodschappen had gedaan en wilde afrekenen ontdekte zij dat haar beurs verdwenen was.

Gesluierd
Een van de twee vrouwen was in het zwart gekleed met een cape en droeg een zwarte sluier. De andere vrouw was niet gesluierd en kleiner van stuk. Toen de oudere vrouw  de Jumbo inging, zag zij de vrouwen de Kruisstraat inlopen. Later bleek dat er vrij snel geld van de rekening van het slachtoffer was gepind bij de geldautomaat van de Rabobank in de Bunderstraat.

Lees vorig bericht

NL doet

Lees volgend bericht

Gaslek: bewoners moeten huis uit