Overeenkomst bestemmingsplan in ’t Riet ondertekend

In de Collegezaal van het bestuurscentrum in Meerssen hebben afgelopen woensdag wethouder Berry van Rijswijk en directeur Rendiz Peter Broekmans de realisatieovereenkomst bestemmingsplan in ’t Riet in Geulle ondertekend.

Overdracht gronden en schoolgebouw
Door de ondertekening worden de gronden en het schoolgebouw overgedragen aan in ’t Riet BV. De bedoeling is dat er zorgwoningen worden gebouwd en dat er een ontmoetingsplek komt.  Daarnaast worden de gebouwen van de Kleioave en de gymzaal in de toekomst gebruikt door de bewoners van de zorgwoningen van in ’t Riet BV en verenigingen uit Geulle. Het onderhoud en beheer van deze twee gebouwen blijft in handen van de gemeente.

Ondertekening realisatie zorgwoningen Geulle

Lees vorig bericht

Adresonderzoek in gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Tennisbanen voorbereidt op nieuw seizoen