Meer vrouwen in de raad en openbaar bestuur

Dat stelde burgemeester Clermonts in een betoog dat zij hield tijdens de gemeentelijke viering van de internationale vrouwendag. De vrouwendag werd georganiseerd door ZijAktief Moorveld en gehouden in de Kollekamp. De burgemeester riep verder op dat er meer vrouwen zouden solliciteren naar functies binnen het openbaar bestuur. Zij ondersteunde deze oproepen door te vertellen hoe zij zelf de weg naar het openbaar bestuur heeft bewandeld.

Ronald Mc Donaldhuis 
Mevrouw Annelies Knapen sprak tijdens de viering van de internationale vrouwendag over de noodzaak van Ronald Mc Donaldhuizen in de opvang van ouders van kinderen die in het ziekenhuis verblijven. Tevens trad Lisa Naus uit Swalmen op met poëzie en gedichten en werd er een tombola gehouden waarvan de opbrengst ging naar het Ronald Mc Donaldshuis.

Viering Internationale Vrouwendag 2018

Lees vorig bericht

Tennisbanen voorbereidt op nieuw seizoen

Lees volgend bericht

Samenscholingsverbod Spoorstraat na meldingen overlast