Samenscholingsverbod Spoorstraat na meldingen overlast

Burgemeester Clermonts-Aretz van Meerssen heeft vanaf vrijdag 9 maart een samenscholingsverbod ingesteld voor het parkeerterrein bij het station aan de Spoorstraat in Bunde. Het verbod komt er naar aanleiding van diverse overlastmeldingen vanuit de buurt. Het samenscholingsverbod is ingesteld in overleg met politie, BOA, het buurtnetwerk en jongeren en duurt tot 20 april.

Van 22:00 uur tot 07:00 uur
Tussen 22.00 uur ’s avonds en 7.00 uur ’s ochtends is het verboden met twee of meer personen aanwezig te zijn op het parkeerterrein bij het station aan de Spoorstraat. De politie mag bij wanordelijkheden of ernstige bedreiging van de openbare orde binnen het aangewezen gebied handhavend optreden. Degene die het verbod negeert, krijgt een forse boete.

Lees vorig bericht

Meer vrouwen in de raad en openbaar bestuur

Lees volgend bericht

Dunatos fris van start