Net geen medaille voor Maarten Limbourg

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen judo voor jongens en meisjes tot 18 jaar in Tilburg eindigde Maarten Limbourg net naast het erepodium in de klasse tot 55 kilogram. Maarten wist na 3 winstpartijen de halve finale te halen, maar deze verloor hij van Laurens Wilms van het district Zuid-Nederland. In de strijd om het brons verloor Maarten Limbourg van Nanco Krijthe van het district Zuid-Holland. Met deze klassering evenaarde Maarten Limbourg zijn eindklassering van vorig jaar. Jongere broer Gijs was met zijn 14 jaar nog te jong om te presteren op dit NK.

Succes tijdens judotoernooi Houthem
In Houthem werd afgelopen zondag het jaarlijkse judotoernooi voor beginnende wedstrijdjudoka’s gehouden. Hier volgen de uitslagen: Veerle Nijpels: 3e, Lenn Peerbooms: 3e, Levy Zurek: 3e, Vince Winants: 4e

Lees vorig bericht

Waterschap vraagt via online platform hulp inwoners

Lees volgend bericht

Weer de tijd van de paddentrek