Nieuw kledingcontract SV Meerssen

Voorafgaand aan de wedstrijd SV Meerssen-Groene Ster heeft SV Meerssen samen met Rovi Sport en Masita een kledingcontract getekend. Dit betekent dat zowel jeugd als senioren de komende jaren dezelfde kledinglijn zal gaan dragen van dit merk. Voorzitter SV Meerssen Guus Heijnen, Robert Smeets van Rovi Sport en Andre Koolhof van Masita zette gezamenlijk de handtekening onder het contract.

Speler van de week
Na deze ondertekening was het tijd om de speler van de week te ontvangen. Jeugdspeler Jack Olierook mocht plaatsnemen in de kleedkamer bij de spelers van het eerste elftal en de aftrap van de wedstrijd doen.

Nieuw kledingcontract SV Meerssen

Lees vorig bericht

Weer de tijd van de paddentrek

Lees volgend bericht

Mannen in de meerderheid op Meerssense kieslijst