Huub “de bekker” Jacobs overleden

Op dinsdag is Huub Jacobs uit Ulestraten overleden. Jacobs is voor velen de bakker en verenigingsman van het dorp. Binnen de fanfare heeft hij vele functies uitgeoefend, maar was vooral muzikant. Daarnaast is Jacobs de hoeder van een oude traditie, Hoes, Hoes, Heilhoes en heeft hij zijn sporen verdiend bij de Kuutebieters waar hij samen met zijn vrouw Fieny de eerste prins en prinses van de vereniging is geweest. 

Biekletse
Velen zijn getroffen door het overlijden van Huub Jacobs en laten op Facebook zien welke markante man hij is voor de gemeenschap Ulestraten. Vorige zomer straalde Jacobs nog in het programma Biekletse van Meer Vandaag.  Hij vertelde over het bakker zijn, de liefde voor muziek, het bespelen van de bugel en over het bewaken van de traditie van Hoes, Hoes, Heilhoes.

Lees vorig bericht

Woningen ontruimd in Ulestraten

Lees volgend bericht

Thomashuis Bunde bedankt harde werkers