IVN lezing zorgpunten van onze hedendaagse leefstijl

Jan van Wersch besprak diverse onderwerpen over ons hedendaagse leven. “Denk eens aan vroeger: we hadden nog nooit van deodorant gehoord, laat staan dat we het gebruikten”, aldus van Wersch.

Deodorant
Nu is het zelfs in elke supermarkt te koop in allerlei uitvoeringen, geuren en kleuren. Maar wat doet dat met ons lichaam? We herinneren ons allemaal de zaterdagse wasbeurt in de zinken teil. Nu douchen we elke dag en gebruiken daarbij allerlei douche-gels en bodylotions. Van Wersch besprak verder het gebruik van geneesmiddelen, de gevolgen van diverse soorten luchtverontreiniging en de gevolgen van de Q-koorts die heeft rondgewaard in onze omgeving. Er waren een twintigtal mensen op de lezing afgekomen.

IVN lezing zorgpunten hedendaagse levensstijl

Lees vorig bericht

Bekijk het lijsttrekkersdebat terug

Lees volgend bericht

Werkzaamheden station Bunde