Thomashuis Bunde bedankt harde werkers

Wij zijn van Thomashuis Bunde. Een huis voor 8 volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Wij (Kasper en Ilse Stevense) zijn de zorgondernemers van het Thomashuis en wonen ook in het Thomashuis samen me onze drie zonen. Met een fijn team van 4 personeelsleden, 2 stagiaires en 3 vrijwilligers dragen wij de zorg voor onze bewoners. Uiteraard doen wij dat samen met de ouders en verwanten van onze bewoners.

Zo doen wij ook ieder jaar mee met NL-doet en hebben wij samen met ouders en verwanten onze tuin opgeknapt. We hebben ervoor gekozen om onze moestuin te bestraten en daar een mooi terras te maken, zodat we in de zon kunnen genieten van een bak koffie of een lekkere maaltijd. Ook zal het terras in de zomer gebruikt worden voor het opzetten van ons zwembad. Verder is de hele tuin gesnoeid, paden geveegd, plantjes geplant, schoongemaakt, bladeren opgeruimd enzovoort. De tuin ziet er weer schitterend uit en wij zijn klaar voor de zomer.

Het was een mooie, productieve en gezellige dag. We willen alle vrijwilligers nogmaals via deze weg bedanken voor hun inzet en harde werken.

Lees vorig bericht

Huub “de bekker” Jacobs overleden

Lees volgend bericht

Ochtendexcursie Savelsbos op zoek naar de lentebodes