Eerste steen kindcentrum de Wereldster geplaatst

Omdat er nog geen eerste steen gelegd was heeft Wethouder Berry van Rijswijk afgelopen donderdag samen met uitvoerder Patrick van bouwbedrijf Pellikaan de eerste steen van het Kindcentrum de Wereldster geplaatst. Op de steen staat niet alleen de datum maar ook een boodschap:  “de wereld van morgen begint vandaag”. Isabelle hielp om de steen op de juiste plaats te krijgen. De kinderen van groep 2 van basisschool de Gansbeek en groep 7 van basisschool Op ’t Hwagveld en vertegenwoordigers van de BSO en peuterspeelzaal keken toe hoe de steen gelegd werd.

Plaatsing eerste steen kindcentrum de Wereldster

Lees vorig bericht

Weekmarkt overspoeld met verkiezingskandidaten

Lees volgend bericht

Bouwbord project Pletsstraat-Sint Agnesplein onthuld