Weekmarkt overspoeld met verkiezingskandidaten

Alle deelnemende politieke partijen, aan de gemeenteraadsverkiezingen, waren aanwezig op de weekmarkt in Meerssen. De partijen probeerde de bezoekers van de markt te verleiden, om op hen te stemmen. Sommigen partijen hadden een stand gehuurd, anderen gaven er de voorkeur aan om vanaf een verwarmd terras de mensen te bewegen op hun partij te stemmen.

Uitleg standpunten
Meestal liep het winkelend publiek snel langs de verkiezingsstands en spoedde zich naar een marktkraam of terug naar huis. Anderen daarentegen stonden wel stil bij de stemmentrekkers en lieten zich uitvoerig uitleggen welke standpunten de verschillende partijen hadden.

Flyeractie politieke partijen op de weekmarkt

Lees vorig bericht

Fruitbomen geplant in Vlindertuin Bunde

Lees volgend bericht

Eerste steen kindcentrum de Wereldster geplaatst