BKB-Kunstgroep exposeert in de kloosterkerk te Valkenburg

Op uitnodiging van de Kunst- en Cultuurraad Valkenburg laten leden van de BKB-kunstgroep hun werk zien in de expositieruimte (tweede etage)  van de mooie kloosterkerk, Oosterweg 1 te Valkenburg. Deze expositie vindt plaats gedurende het paasweekend (31 maart, 1 en 2 april) en het weekend daaraan voorafgaand (24 en 25 maart) telkens geopend van 13.00u tot 17.00u.

De BKB-kunstgroep bestaat uit beeldend kunstenaars, afkomstig uit Meerssen en omgeving
Veertien kunstenaars willen u graag verrassen. U kunt schilderijen in verschillende stijlen zien, origineel keramisch werk en kleurrijk papier-maché. Daarnaast kunt u beeldhouwwerk en werken van brons bekijken.  En niet te vergeten, werken van vilt en abstracte houten beelden. Kortom, zeer de moeite waard om even binnen te lopen. Bij de opening op 24 maart zullen Patsy Niessen (piano) en Jo Verboeket (fluit/piano) zorgen voor een passende muzikale omlijsting. U bent van harte welkom!

Bij de kerk is geen parkeergelegenheid maar u kunt uw auto eventueel kwijt in de parkeergarage de Kei in de nabij gelegen St. Pieterstraat.

Lees vorig bericht

Bouwbord project Pletsstraat-Sint Agnesplein onthuld

Lees volgend bericht

Paaseierenactie