Bouwbord project Pletsstraat-Sint Agnesplein onthuld

In de stromende regen onthulde wethouder Guido Houben, Stefan Fieten van ontwikkelaar BEMOG BV en directeur Luc van den Bergh van Wonen Meerssen het bouwbord voor het project Pletsstraat-Sint Agnesplein. Dit project is een onderdeel van het Centrumplan Bunde. Wethouder Houben: “ goed voor de kern Bunde is dat de lang verwachte ontwikkeling van het centrumplan nu ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden”.

Huurappartementen en supermarkt
Afgelopen december is de omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een supermarkt, 18 sociale huurappartementen. Volgens Stefan Fieten van BEMOG BV gaan de bouwactiviteiten over drie maanden daadwerkelijk starten. Voordat er gestart wordt met de bouw worden omwonenden en omliggende ondernemers hierover geïnformeerd. Daarnaast is de projectontwikkelaar met de verdere uitwerking van het gezondheidscentrum aan de Pletsstraat. Boven het gezondheidscentrum komen twee koopappartementen.

Nieuwe parkeerplaatsen
In het gebied tussen de nieuwe supermarkt aan het Sint Agnesplein en het gezondheidscentrum komt een parkeerplaats. Voor het gezondheidscentrum en de appartementen wordt nog een omgevingsvergunning aangevraagd. De bedoeling is dat het hele project in 2019 afgerond zal worden, aldus wethouder Houben.

Onthulling bouwbord Pletsstraat-Sint Agnesplein

Lees vorig bericht

Eerste steen kindcentrum de Wereldster geplaatst

Lees volgend bericht

BKB-Kunstgroep exposeert in de kloosterkerk te Valkenburg