De vrije schilders exposeerden in Ulestraten

Voor de 37e keer is de jaarlijkse expositie van “ De Vrije Schilders “ uit Ulestraten georganiseerd. De bezoekers kregen afgelopen weekend een inkijk in het werk, wat de cursisten van de schildersclub gemaakt hebben. Iedere cursist tekent of schildert in eigen stijl en techniek, waardoor er een gevarieerd aanbod van kunstuitingen te zien was.

Opening
De expositie is afgelopen vrijdag geopend door Willy Vossen, goudsmid en beeldend kunstenaar. De muzikale omlijsting was in handen van Combo 50/50. Om de bezoekers te interesseren in de kunstwerken en over de komende teken en schildercursus zijn er door meerdere cursisten praktische demonstraties gegeven.

Expositie de Vrije Schilders Ulestraten

Lees vorig bericht

Amateurvoetbal afgelast

Lees volgend bericht

Extra Tv-uitzendingen rondom en tijdens verkiezingen