Stemwijzer voor Meerssen online

Meerssen heeft een paar dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen toch een eigen stemwijzer gekregen. Een inwoner heeft het initiatief genomen om een stemwijzer te maken. Deze stemwijzer bestaat uit een aantal stellingen waarop de antwoorden eens, oneens of geen mening kan worden aangeduid. Ook kan er aangegeven worden hoe belangrijk u deze stelling vindt. De antwoorden van de verschillende politieke partijen worden uit de verkiezingsprogramma’s gehaald. Nadat alle stellingen zijn ingevuld, krijgt u te zien met welke partij u de meeste overeenkomsten heeft. BRUG-M heeft als enige partij laten weten niet te willen meewerken aan de stemwijzer.

De stemwijzer is in te vullen via: www.stemwijzermeerssen.nl

 

Lees vorig bericht

SV Meerssen onderuit

Lees volgend bericht

BRUG-M wil niet meewerken aan stemwijzer