Komend weekend geen treinverkeer Heerlen, Maastricht, Kerkrade

Op het traject tussen Heerlen en Kerkrade Centrum en op het traject Maastricht – Heerlen, rijden er in verband met werkzaamheden, zaterdag 24 en zondag 25 maart, geen treinen. Arriva zet stop- en snelbussen in om de reizigers te vervoeren.

Maastricht. Heerlen, Kerkrade
Reizigers tussen Maastricht en Heerlen kunnen dit weekend gebruikmaken van stop- en snelbussen. De stopbussen vertrekken 2 keer per uur in beide richtingen vanaf de stations Maastricht, Maastricht Noord, Meerssen, Houtem-St.Gerlach, Valkenburg, Voerendaal, Heerlen Woonboulevard en Heerlen. Aanvullend rijdt er ook twee keer per uur een snelbus tussen Maastricht, Valkenburg en Heerlen. Reizigers voor de richting Schin op Geul en Klimmen-Ransdaal maken gebruik van een pendelbus. Deze rijdt twee keer per uur van en naar Valkenburg. Reizigers richting Maastricht Randwyck kunnen gebruik maken van de Arriva trein en de Belgische trein. Reizigers richting Heerlen of Kerkrade Centrum, ook reizende van of naar alle tussengelegen stations, kunnen dit weekend gebruikmaken van stopbussen.

Inchecken en reistijd
Om gebruik te maken van de trein vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt. Reis je om met de intercity van NS, let er dan ook op dat je in- en uitcheckt bij NS. Het is in verband met de ruimte in de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen in deze bussen. Afhankelijk van de bestemming kan reistijd tot 30 minuten langer duren dan de normale treinreis.

Lees vorig bericht

Raadgevend referendum WIV

Lees volgend bericht

Miguel van den Dungen nieuwe hoofdtrainer SV Meerssen