Miguel van den Dungen nieuwe hoofdtrainer SV Meerssen

SV Meerssen maakt bekend dat zij een nieuwe hoofdtrainer hebben voor het seizoen 2018-2019. Het is Miguel van den Dungen. Momenteel is hij hoofdtrainer bij RKSV Nuenen. Nuenen is een van de tegenstanders van SV Meerssen in Hoofdklasse B. Van den Dungen volgt de huidige hoofdtrainer Paul Meulenberg op.

Ervaring in betaald voetbal
Van den Dungen is vier jaar actief bij Nuenen en werd in het seizoen 2015-2016 kampioen in de Eerste Klasse. Voor Nuenen was hij trainer bij RKJVV, Roda Boys en VV Heerjansdam. Van den Dungen heeft als speler ervaring in het betaalde voetbal en speelde onder andere bij FC Den Bosch en TOP Oss en bij de amateurs van BVV en OJC Rosmalen.

Bron foto: Facebook SV Meerssen

Lees vorig bericht

Komend weekend geen treinverkeer Heerlen, Maastricht, Kerkrade

Lees volgend bericht

Ron Crommen per direct weg bij RVU