Uitslag gemeenteraadsverkiezing bekend!

BRUG-M is de winnaar van de gemeenteraadsverkiezing 2018. Op de tweede plek is Lokaal DNA geëindigd, op de derde plek CDA, dan KIJK!!, FOCUS en als laatste PGM het origineel.

De opkomst iets meer dan 60% heeft voor deze uitslag gezorgd. BRUG-M is dus wederom de grootste partij. Echter hebben ze wel 2 zetels moeten inleveren. De grootste verliezer is partij FOCUS zij zijn van 4 zetels naar 2 zetels gegaan. Er zijn echter nog 3 restzetels te verdelen. Dit betekend dat deze zetelverdeling nog niet definitief is.

De voorlopige zetel verdeling ziet er als volgt uit:
BRUG-M: 3 zetels
Lokaal DNA: 3 zetels
CDA: 2 zetels
KIJK!!!: 2 zetels
FOCUS: 2 zetels
PGM het origineel: 2 zetels

De definitieve zetelverdeling wordt vrijdag 23 maart bekendgemaakt!

 

Lees vorig bericht

De tussentijdse opkomst voor de gemeenteraadsverkiezing was om 19.00 uur: 55,91%

Lees volgend bericht

BRUG-M is de winnaar van de gemeenteraadsverkiezing 2018. Op de tweede plek is Lokaal DNA geëindigd, op de derde plek CDA, dan KIJK!!, FOCUS en als laatste PGM het origineel. De voorlopige zetel verdeling ziet er als volgt uit: BRUG-M: 3 zetels, Lokaal DNA: 3 zetels, CDA: 2 zetels, KIJK!!!: 2 zetels FOCUS: 2 zetels en PGM het origineel: 2 zetels