BRUG-M is de winnaar van de gemeenteraadsverkiezing 2018. Op de tweede plek is Lokaal DNA geëindigd, op de derde plek CDA, dan KIJK!!, FOCUS en als laatste PGM het origineel. De voorlopige zetel verdeling ziet er als volgt uit: BRUG-M: 3 zetels, Lokaal DNA: 3 zetels, CDA: 2 zetels, KIJK!!!: 2 zetels FOCUS: 2 zetels en PGM het origineel: 2 zetels

BRUG-M is de winnaar van de gemeenteraadsverkiezing 2018. Op de tweede plek is Lokaal DNA geëindigd, op de derde plek CDA, dan KIJK!!, FOCUS en als laatste PGM het origineel. De voorlopige zetel verdeling ziet er als volgt uit: BRUG-M: 3 zetels, Lokaal DNA: 3 zetels, CDA: 2 zetels, KIJK!!!: 2 zetels FOCUS: 2 zetels en PGM het origineel: 2 zetels

Lees vorig bericht

Uitslag gemeenteraadsverkiezing bekend!

Lees volgend bericht

Meeste stemmen naar: Marly Heusschen en Luc Volders