Kattenbeul maakt weer slachtoffers

Een voorbijganger in het buitengebied van Moorveld trof twee dode katten aan vastgebonden aan een paal. Dit meldt politie Meerssen op hun Facebookpagina. De katten waren zichtbaar mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen van deze en eerdere brutale dierenmishandelingen.

17 katten mishandeld
Vanaf 2015 verdwenen katten uit Ulestraten en werden aangetroffen in het buitengebied rondom Geulle. Het betreft 17 katten. De meeste dieren zijn met zware verwondingen teruggevonden. De mishandelingen waren zo ernstig dat de katten waren overleden aan hun verwondingen. Ook de twee katten die woensdag in Moorveld zijn gevonden, waren overleden. Uit onderzoek is er sprake van opzet.

Lees vorig bericht

Restzetels gaan naar BRUG-M, KIJK!!! & CDA

Lees volgend bericht

In de voetsporen van de familie Schoenmaeckers