Meeste stemmen naar: Marly Heusschen en Luc Volders

Marly Heusschen van het CDA heeft in Meerssen de meeste stemmen gekregen van de kiezers. Heusschen kreeg van de inwoners 961 stemmen. Op de tweede plek is Luc Volders (het Origineel) geëindigd met 735 stemmen. Dat zijn er 2 meer dan Jan Gulikers (BRUG-M) die 733 stemmen haalde.

De eerste zeven:
Marly Heusschen – CDA (961)
Luc Volders – Het origineel (735)
Jan Gulikers – BRUG-M (733)
Hay Dolmans – Lokaal DNA (589)
Bjorn Molling – Lokaal DNA (438)
Paul Sanders KIJK!!! (418)
Roger Thijssen Focus (344)

Bekijk alle kandidaten

Verkiezingsavond gemeenteraad 2018

Lees vorig bericht

BRUG-M is de winnaar van de gemeenteraadsverkiezing 2018. Op de tweede plek is Lokaal DNA geëindigd, op de derde plek CDA, dan KIJK!!, FOCUS en als laatste PGM het origineel. De voorlopige zetel verdeling ziet er als volgt uit: BRUG-M: 3 zetels, Lokaal DNA: 3 zetels, CDA: 2 zetels, KIJK!!!: 2 zetels FOCUS: 2 zetels en PGM het origineel: 2 zetels

Lees volgend bericht

Lees alles terug over de gemeenteraadsverkiezingen