Animato brengt het toneelstuk “foute boel”

Foute boel is de titel van de nieuwe toneelvoorstelling van Animato in Meerssen. De première is vrijdag 6 april in gemeenschapshuis De Stip. De toneelvoorstelling van Animato heeft dit jaar een heel apart jasje! Noem het “Meeloop-theater”. Drie verschillende scènes in drie totaal verschillende decors. Kosten noch moeite zijn gespaard.

Het begint bij de kleine huiskamer van de “Echte Mam”. Mensen die thuis alles netjes opgeruimd houden, wees gewaarschuwd! Dit wordt schrikken. Dan gaan we met z’n allen naar Hotel de Kroon, “Gezellig eine drinke”. Nou, dat gezellige geldt niet voor iedereen. Wel voor Harrie, die verwoede pogingen onderneemt om niet alleen naar zijn kamer te hoeven gaan. Tja en dan die “Fancy Fair”. We zijn dan weer in een hele andere omgeving. En wat daar allemaal misgaat! Iedereen zal waarschijnlijk zonder prijsjes naar huis gaan. Maar wel met het gevoel een heerlijke toneelavond meegemaakt te hebben!

Op Facebook zijn foto’s en filmpjes te zien en kunt u nog nieuwsgierig worden naar deze nieuwe voorstelling. De uitvoeringen zijn op 6, 7, 8 en 13,14 april om 20.00 uur, in De Stip, Past. Dom Hexstraat 10 in Meerssen. Reserveren kan nu al: 043-364 8674 of: animatomeerssen@gmail.com .Of u koopt gewoon een kaartje aan de kassa.

Lees vorig bericht

Berry van Rijswijk niet in raad Sittard-Geleen

Lees volgend bericht

Tien jaar Meziek Preuve in Bunde