Berry van Rijswijk niet in raad Sittard-Geleen

Omdat wethouder Berry van Rijswijk nog altijd wethouder is totdat er een nieuw College in Meerssen gevormd is, doet hij afstand van de raadszetel omdat hij het raadslidmaatschap niet kan combineren met het wethouderschap in Meerssen. Dit maakt partij GOB bekend op Facebook.

Mogelijk later in de raad
Het kan zijn dat van Rijswijk later in de gemeenteraad komt als GOB als grootste partij in Sittard-Geleen weer wethouders mag leveren. In de afgelopen periode bestond het College van Sittard-Geleen uit CDA, GOB, PvdA en D66, GOB leverde toen twee wethouders.

Lees vorig bericht

Meer/Actueel 25 maart : BRUG-M ondanks verlies van één zetel de grootste partij- Focus de grote verliezer- Marly Heusschen met CDA grote winnaar

Lees volgend bericht

Animato brengt het toneelstuk “foute boel”