Jeugdtheater uitbundig speelt in juni “Wonderland High”

Na de succesvolle uitvoeringen van ‘Eens was er’, ‘Peter Pan’ en ‘Hotel St. George’ zal Jeugdtheater Uitbundig op 9 en 10 juni as. hun 5-jarig jubileum-productie Wonderland High op de planken brengen in het Ainsi theater te Maastricht.

Wonderland High is geen gewone High School en dat merkt Arthur Bloom (afkomstig uit Kansas City) op zijn allereerste schooldag op Wonderland High.

Op school leeft croquet meer dan voetbal. De schoolwinkel verkoopt meer niet-schoolse artikelen dan producten die wel met school te maken hebben. En de kluisjes bevatten meer dan alleen boeken. Lunch eten in de kantine is een beproeving. Cool zijn is het allerbelangrijkste op school. Arthur leert al snel nieuwe vrienden (en een paar vijanden) kennen. Hij leert om voor zichzelf op te komen. En hij leert zijn nieuwe vrienden het belang van zelfredzaamheid en toewijding aan principes en passies. Wonderland High is een combinatie van Alice in Wonderland en High School Musical. De energierijke musical staat bol van grappen en woordspelingen.

De cast van Jeugdtheater Uitbundig bestaat uit kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 18 jaar. De kaartverkoop is reeds van start gegaan voor de voorstellingen die gehouden worden in het Ainsi theater te Maastricht. De voorstellingen zullen plaatsvinden op zaterdag om 13.30 en 19.00 uur en op zondag 10 juni om 13.30 uur. Kaarten zijn te bestellen per mail via info@jeugdtheateruitbundig.nl  of via Tabakszaak/Postkantoor Senff in Bunde.

Lees vorig bericht

Winus de Rouw beschermheer Gäöls Mannenkoor

Lees volgend bericht

Alleen winst voor VV Bunde