Paasworkshop Buurtnetwerk Rothem volle bak maar super gezellig

Maar liefst 24 dames hadden zich aangemeld uit Rothem en omstreken. Deze avond was er werk aan de winkel ,nadat iedereen van een kopje koffie was voorzien en na uitleg van Trudie wat we precies gingen maken ging iedereen aan de slag.

Jo had een hoop voorbereiding gehad aan de statief die nodig was voor ons kunstwerk deze keer en na wat hobbel en bobbel verwijdering was iedereen druk bezig. Na twee uurtjes flink gewerkt te hebben met mos, klimop, eitjes en verdere versiering en hier en daar wat hulp van Trudie en Nellie en natuurlijk onze chef Jo gingen de dames met een mooi paasstuk tevreden huiswaarts .

De volgende workshop zal op 7 Mei zijn en is natuurlijk weer iedereen welkom voor een gezellig avondje knutselen ,want deze keer gaan we iets met tuinhout maken . Zo gauw als het voorbeeld klaar is komt het op de site van het Buurtnetwerk te staan .

Verder wensen we iedereen een gezellig paas weekend toe.
Groetjes  Nellie en Trudie – tot de volgende keer.
Buurtnetwerk-Rothem.

Lees vorig bericht

Coalitievorming start met openbare bijeenkomst

Lees volgend bericht

Winus de Rouw beschermheer Gäöls Mannenkoor