Succes voor Lenn Peerbooms en Eric Lubbers van Judoclub Bunde

In Berg en Terblijt werd afgelopen zondag het Meester Engelbert-toernooi gehouden. Dit tweejaarlijkse judotoernooi voor de jeugd wordt georganiseerd door judoclub To Zai uit Margraten. Aanvankelijk zouden 8 judoka’s van Judoclub Bunde deelnemen, maar het griepvirus sloeg toe en daarom stapten 6 judoka’s de mat op.

Len Peerbooms nummer een
Lenn Peerbooms wist vier partijen te winnen en eindigde daarmee op de 1e plaats in zijn categorie. Eric Lubbers, altijd goed voor eremetaal, moest ditmaal genoegen nemen met een 3e plaats. Hij wist 3 partijen te winnen en 1 partij verloor hij slechts op beslissing van de scheidsrechter. De coach Lubbers was ervan overtuigd dat hij ook die partij gewonnen had, maar helaas, de scheidsrechter besliste anders. Veerle Nijpels, Raf Fooij, Mika Laughs en Levy Zurek eindigden ditmaal naast het erepodium. Voor Mika was het de eerste keer dat hij deelnam aan een groot judotoernooi.

Lees vorig bericht

Tien jaar Meziek Preuve in Bunde

Lees volgend bericht

“Immigrant Léon de Marsilho” in Ontmoet Anna op 13 april