Ed Vossen uit Geulle Koninklijk Onderscheiden

Tijdens de laatste raadsvergadering van de gemeenteraad 2014-2018 reikte burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz een Koninklijke Onderscheiding uit aan Ed Vossen uit Geulle. Vossen werd Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Vossen stopt als gemeenteraadslid 
Woensdag nam Vossen afscheid als gemeenteraadslid. Hij heeft dit 12 jaar gedaan. Van 2002-2010 was Vossen onafgebroken raadslid voor het CDA Meerssen. Van 2014 tot maart 2018 was hij raadslid voor Partij Groot Meerssen. In de periode 2014-2018 was hij plaatsvervangend voorzitter van de raadsadviesvergaderingen en verder actief in de werkgroepen P&C, de auditcommissie en de werkgroep kwaliteit besluitvormingsproces.

Ed Vossen Lid in de Orde van Oranje Nassau

Lees vorig bericht

Geen contante betaling meer mogelijk in bus en trein Arriva

Lees volgend bericht

Afscheid van zes raadsleden